9 Maj

Hej allihoppa kom in på Kissies blogg och såg en bild som gjorde mig äcklad... hon skryter om att hon är så rik osv. så en bild när hon håller i sina pengar och fick upp en fråga i huvudet. Om hon nu är så "rik" hur kommer det sig då att hon inte verkar ha råd att fixa sina så otroliga äckliga naglar :o ?! säger bara URSCH OCH BLÄ hahahha kissie är ett äckligt skämt x)


3 Maj

så jävla trött. förstår absolut ingenting. ljuden försvinner jag slutar lyssna, blundar tänker på allt som finns. tittar och ser blinkande ljus men inget klar tecken alls. blir det grönt ? nej .. ligger på det orangea än. drömmer drömmar som blir röda låt det inte bli så. energin är nu helt bortblåst. vill se mitt klar tecken i ett grönt sken.

2 Maj

Råkade nyss radera exakt allt jag skrev -.- men gör ett försök till.

Inatt hade jag sjukaste drömmen. Jag och en kompis (som inte existerar) skulle byta kroppar.
Hon, - Ska vi byta kroppar ?
Jag, - Ja! fett kul. Vi går och käper dom där nya maskarna för 500 kr.
Vi gick till affären, köpte maskarna, gick hem till mig. Vi satt på oss maskarna och dom skannade av våra ansikten och kroppar sen böt vi och så hade vi byt kropp :o vi gick med varandras kroppar i en vecka sen säger jag i drömmen : - Vi måste byta idag för jag har skola imorgon och vill byta innan jag vaknar.
 ...?!?!?!?! VAD FAN?? jag menar att jag säger i drömmen "innan jag vaknar" ??? :o så sjukt läskigt.
Kommer ihåg vilken tankeställare jag fick under hela min dröm. Kände att jag knappt hade tuttar, ingen rumpa inga lår... inget alls. Jag fick verkligen fram att jag ska vara SÅ nöjd men min egen kropp för den passar mig :)
Min dröm hade verkligen ett budskap :p hahaha

                                                           

1 Maj

Du valde fel! okej? FELFELFEL... förklara m,ig hur dina tankar går ? hur du fucking tänker ibland .... vill du göra mig besviken? vad vill du få mig att tro ? vet vad jag ångrar. Vet du ????????????????????????????????????????


RSS 2.0